TH-47LFV5

TH-47LFV5

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 1735,00 excl. BTW
€ 2099,35 incl. BTW

LED-display met supersmalle omlijsting - antiverblindingsmodel. Multi-Screen-compatibiliteit voor digitale informatieschermen - 24 uur/dag, 7days/week

  • - Schermformaat: 47 inch
  • - Panel: IPS / D-LED
  • - Helderheid: 500 cd/m2



Categorie: Displays
Product Code: TH-47LFV5

De eerste Plus

• Schermformaat: 47 inch

De tweede Plus

• Panel: IPS / D-LED

De derde Plus

• Helderheid: 500 cd/m2

Dit model onderdrukt de reflectie van omgevingslicht en vermindert schitteringen zodat tekst en informatie goed zichtbaar zijn.

De AG laag verstoort het weerkaatste licht van de zon of verlichting en vermindert zo schitteringen. Dit zorgt voor een grotere zichtbaarheid.
Ideaal voor gebruik in beveiligingsruimtes en openbare voorzieningen.


Gebruik van direct verlichte led-achtergrondverlichting

De zwartreproductie blijft behouden in donkere gedeeltes, terwijl lichte gedeeltes helderder worden weergegeven zodat een hoog contrastniveau wordt bereikt.


Brede kijkhoek voor scherpere beelden

Het IPS-scherm heeft een brede kijkhoek, zodat kleuren niet veranderen wanneer het beeld van links of rechts onder een hoek wordt bekeken. Informatie kan nauwkeurig worden doorgegeven aan groepen mensen in grote gebieden, zoals openbare ruimten.


Een supersmalle omlijsting voor naadloze grote schermen
Supersmalle omlijsting en slechts 5,3 mm dun (rand tot rand)


Door de supersmalle omlijsting zijn de verbindingen bij videowanden slechts 5,3 mm breed. Zelfs bij grote schermconfiguraties zijn de schermranden nauwelijks zichtbaar, zodat de beelden krachtig en natuurlijk zijn.
Met meerdere schermen kunnen beelden dynamisch worden weergegeven in grote ruimtes.

De Multi Display-functie vergroot beelden tot maximaal vijf keer de oorspronkelijke grootte, zowel verticaal als horizontaal. Beelden worden in horizontale en verticale richting vergroot met dezelfde zoomfactor, bijvoorbeeld 2x2, 3x3, 4x4 of 5x5, of met verschillende factoren om efficiƫnt gebruik te maken van de verticaal of horizontaal verlengde ruimte. De veelzijdigheid van de lcd-weergave kan nog verder worden vergroot door de zoomfactor vrij te selecteren en aan te passen aan de beschikbare ruimte.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Displays