PT-RW730BEJ

PT-RW730BEJ

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 9650,00 excl. BTW
€ 11676,50 incl. BTW

• Hoge helderheid en uitstekende beeldkwaliteit met een laserlichtbron
• Onderhoudsvrij tot 20.000 uur met stofbestendige optische blokkering en duurzame laserengine
• Vrije 360-gradeninstallatie en Geometric Manager Pro-functie

  • - Helderheid: 7.200 lm (midden) / 7.000 lm (ANSI)
  • - Resolutie: WXGA / (1.280 x 800)
  • - Contrastverhouding: 10.000:1



Categorie: Projectie
Product Code: PT-RW730BEJ

De eerste Plus

• Helderheid: 7.200 lm (midden) / 7.000 lm (ANSI)

De tweede Plus

• Resolutie: WXGA / (1.280 x 800)

De derde Plus

• Contrastverhouding: 10.000:1

Voorzien van de nieuwe generatie DLP™-technologie, levert de RZ730 een hoge resolutie met hoog detail. De dual lasermodules leveren een uitgangshelderheid tot 7.200 lm (midden). Door de quartet colour harmonizer wordt het energieverlies van de lichtbron beperkt. Het robuuste en warmtebestendige fosforwiel van de PT-RZ730 solid shine laser-reeks produceert schitterende beelden met een storingloze betrouwbaarheid.


Uitstekende witbalans en kleurenreproductie

Het wielmechanisme van de quartet colour harmonizer vangt een bredere kleurruimte dan vergelijkbare laserprojectoren waardoor wit veel realistischer op het scherm kan worden geproduceerd. Met conventionele projectoren is het moeilijk om te komen tot een accurate witbalans waardoor beelden worden weergegeven met een groene tint die afleidt. De quartet colour harmonizer van Panasonic elimineert deze negatieve impact door een extra geel segment aan het kleurenwiel toe te voegen waardoor wit met een ongekende nauwkeurigheid wordt geproduceerd voor een natuurlijke en realistische beeldkwaliteit.
Behoudt de beeldkwaliteit voor een langer gebruik.

Dankzij de duurzame dual solid state lasermodules moeten er geen lampen worden vervangen. De beeldkleur en de helderheid verminderen erg gradueel op een consistente en lineaire manier. Dit betekent minder onderhoud en de out-of-the-box beeldkwaliteit blijft langer behouden.


Betrouwbare werking 24 uur per dag en 7 dagen per week met bescherming tegen failover

Met de dual drive laser optical engine worden de laserdioden gegroepeerd in twee afzonderlijke modules. Een foutveilig en redundant circuit minimaliseert het verlies aan helderheid en kleuruniformiteit in het geval een laserdiode zou uitvallen. In combinatie met de 20.000 uren onderhoudsvrije projectieperiode is de PT-RZ730 de ideale oplossing voor missiecruciale toepassingen.


Dynamische beeldcontrole levert beter contrast

De PT-RZ730 moduleert het vermogen van de laseruitgang direct voor een hoog contrast bij een laag stroomverbruik. Een digitaal gestuurde frame-per-frame beeldmodulering zorgt voor een bijzonder precieze fijnafstelling aan de uitgang terwijl tegelijk een nauwkeurige 10.000:1-contrastverhouding wordt afgeleverd, ook wanneer lichte en donkere beelden elkaar snel afwisselen.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Projectie